Lindy Blog RSS



"KARDANadam"

"KARDANadam": Gelecek nesillere daha iyi bir gelecek bırakmak için bir simge olsun! Yüzyıllardır süregelen "kardan adam", kışın ve karın getirdiği neşenin sembolü olmuştur. Son yıllarda kar yağışlarındaki düşüş, ekosistemimizde su kaynaklarına zarar verirken, sevdiğimiz bu figürün varlığını riske atmaktadır.  "KARDANadam",  Upcycle İstanbul Art&Design Festival'de, 5-9 Haziran tarihleri arasında, Müze Gazhane'de sergilenmiştir.  

Okumaya devam edelim



Upcycle İstanbul Art&Design Festival

Müze Gazhane’de düzenlenen Upcycle İstanbul Art&Design Festivali'nde iki gün boyunca sergiler, atölyeler, konuşmacılar ve bu işe gönül veren üretici ve sanatçılarla bir aradaydık. İleri dönüşüm ve kaynakların etkin kullanımı konusunda toplumsal bilinç oluşturmayı amaçlayan böyle bir etkinlikte yer almaktan büyük keyif aldım. 

Okumaya devam edelim





LINDY JAZZ SERIES

LINDY JAZZ SERIES ile tanışmaya hazır mısınız?🎶 Caz müziğinin ruhlarımıza kattığı o harika enerji, LINDY JAZZ SERIES’de hayat buluyor. Trompet formu; seramik ve el işçiliği ile yeniden yorumlanırken, serideki her parça ismini cazın yükseliş dönemindeki ünlü trompetçilerden alıyor.

Okumaya devam edelim